Ambachten, natuur en Scandinavische lekkernijen zijn kenmerkend voor de Midsommar Markt. In de categorie sieraden en schoonheid mogen we dit jaar naast een oude bekende, Atelier Vidda, ook nieuwe standhouders begroeten.

 

 • Atelier Vidda: Tijdloze Saami sieraden
  De prachtige met de hand vervaardigde sieraden van Atelier Vidda worden gemaakt door Marieke Nooij. Vidda staat voor de uitgestrekte hoogvlaktes die in Scandinavië te vinden zijn. Op de Midsommar Markt zal ze haar eigen gemaakte collectie aanbieden en de passie voor deze cultuur delen. Neem ook alvast een kijkje op haar webshop!
  www.atelier-vidda.nl
   
 • Toortje Rocks: Handgesmede sieraden met natuurlijke edelstenen
  Natuurlijke edelstenen, zilver en goud zijn de favoriete materialen waar edelsmid Rianne van Toor mee werkt. Van de ruwe materialen uit de natuur maakt ze iets moois. Elk sieraad is handgemaakt en daardoor uniek. Een speciaal verzoek, laat het Rianne weten en samen kom je tot de mooiste creaties. 
  www.toortjerocks.com
 • Linda Dool huidverzorging: Natuurlijke huidverzorgingsproducten
  Soms kan een moment van ontspanning en rust al wonderen doen. Doe daarbij nog een mooie geurbeleving en je kan jezelf weer opladen. Dat je daarbij ook nog aan huidverbetering doet is mooi meegenomen. De natuurlijke huidverzorgingsproducten van Linda Dool zijn niet alleen te testen en te koop in haar stand. Ook zal ze tijdens de markt op gezette tijden een workshop geven voor een kleine groep geïnteresseerden.
  www.lindadoolhuidverbetering.nl

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.