Zonder heerlijke vis is een Midsommar viering niet compleet. Op de markt wordt er door Hans Kollen heerlijke Noorse zalm vers gerookt en ook kun je je te goed doen aan gray laks op brood.

De Zweden nemen hier graag een Snaps bij. Misschien is het Finse Salmari een heerlijk alternatief. Het salmiakdrankje Salmari is gemaakt met puur Fins ijswater in de noordelijkste stokerij van de wereld. Echte droplikeur, natuurlijk bereid met zoethoud en salmiak.

Wil je ook graag wat lekkers mee naar huis, dan zijn hier ook genoeg keuzes te maken. In vorige blogs hadden we al vele heerlijke producten van standhouders uitgelicht. Zoals de broden van Bakker Wiebrand, kaas van De Groninger kaasboetiek, verse worsten van slagerij Hofman en stel zelf je speciaal bierpakket samen bij Groninger bier. Maar ook kun je huisgemaakte jam, siroop en azijn van bijzonder fruit, bloemen en kruiden van De Hexenketel vinden op de markt. En voor de echte zoetekauw. vergeet ook niet een stop te maken bij Danske Skage. Nicoline Segaar heeft huisgemaakte Deense honingproducten en diverse muesli koeken, waaronder de hyggekage.

Loopt het water je al in de mond? Kom al dit lekkers proeven op de Midsommar Markt!
Ps. Heb jij ook alle leuke activiteiten al gezien? Meld je aan om een plek te reserveren (vol = vol)

Koop hier alvast je online ticket en voorkom in de rij staan! 

Categorieën: Standhouder

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.