De grootste tentoonstelling die tot nu toe werd georganiseerd op landgoed Fraeylemaborg is te bewonderen tijdens de Midsommar Markt. Op maar liefst acht locaties verspreid over het landgoed worden werken getoond van de bekende glaskunstenaar Bernard Heesen. Bernard Heesen (1958) wordt algemeen beschouwd als een van de beste glaskunstenaars van Nederland, met een barokke en eigenzinnige manier van werken.

Midsommar, tentoonstellingen en de borg

De Midsommar Markt is meer dan een markt om heerlijk overheen te struinen. Zo zullen er tal van activiteiten worden georganiseerd, zoals lezingen, taalcursussen en workshops. Wil je aanwezig zijn bij één van deze activiteiten, zorg dan even dat je een plekje reserveert (vol=vol). Naast de markt kun je dus op acht locaties van de Fraeylemaborg de tentoonstelling van Bernard Heesen bewonderen en ervaar je in de borg hoe de mensen er vroeger hebben geleefd.

Entree voor gereduceerd tarief

Speciaal tijdens de Midsommar Markt kun je voor slecht 5 euro per persoon een toegangskaartje kopen. Dit ticket geeft je entree voor onze markt, de tentoonstellingen en voor de borg. Dit is een gereduceerd tarief voor extra veel beleven en genieten. En kinderen tot en met 12 jaar mogen zelf gratis naar binnen!

Koop hier alvast je online ticket en voorkom in de rij staan!

Categorieën: Locatie

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.