Een hele bijzondere standhouder is Dita Blom van Blomsterstuga. Blomsterstuga staat voor cultuur- en textielreizen naar Scandinavië, cursussen in Zweedse borduurtechnieken én de verkoop van Zweedse materialen. Dita geeft al jaren les in Zweeds borduren, poppen maken, vilten en wolverven.

Ruim vijftien jaar geleden deelde Dita haar passie voor Zweden voor het grote publiek. Zo organiseerde ze eerst de Zweedse kerstmarkt in het dorpshuis van Gieten, om het daarna jaren te organiseren op de Fraeylemaborg. Nu vindt de Zweedse kerstmarkt al een aantal jaren plaats op het voormalige Suikerunieterrein in Groningen. Niet meer onder leiding van Dita, maar wellicht kent u haar producten al van deze kerstmarkt.

Haar jarenlange expertise deelt ze gelukkig met ons (Anniek en Gisela). Wij zijn dan ook heel blij met haar raad en daad om deze geweldige Midsommar Markt te kunnen organiseren.

Tijdens de Midsommar Markt verrast Dita haar bezoekers met prachtig Zweeds borduurwerk, mooie poppen en heel veel Zweedse materialen.

Inspiratievol online magazine

Al haar kennis en ideeën geïnspireerd door Zweden schrijft ze op in een online magazine. Elke keer met een ander thema boordevol Scandinavische inspiratie, recepten en leuke zelf-maak-ideeën.

Website: Blomsterstuga.nl


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.