Zomerkriebels, bloemenkransen en Scandinavische ambachten en delicatessen. Dit en nog veel meer is de Midsommar Markt op landgoed Fraeylemaborg. Nu de zomertijd is ingegaan is het tijd om de eerste Scandinavische standhouders met jullie te delen.

De komende weken zullen wij alle deelnemende standhouders met jullie delen. Dus zorg dat je ons volgt voor de laatste informatie over de markt en de diverse Scandinavische standhouders.

Denk je aan Scandinavië, dan denken wij in ieder geval aan natuur en ambachten. De eerste deelnemers delen wij dan ook graag met enthousiasme.

De eerste standhouders van de Midsommar Markt

 • Blomsterstuga: Zweden-kenner bij uitstek
  Dita Blom organiseert cultuur- en textielreizen naar Scandinavië en geeft cursussen in Zweedse borduurtechnieken. En de mooiste Zweedse textielmaterialen en traditionele band is te koop in haar stand en webshop.
  www.blomsterstuga.nl

 

 • Two Bears: Natuurlijke ambachten
  In de stand van Marcel Rensmaag vind je de mooiste zelfgemaakte producten. Van glazen hangers tot messen. Laat je verrassen en dompel je onder in de mooiste zelfgemaakte producten.

 

 • Mijn Schilderwereld: Beschilderde stenen en hout
  Janine Poling is de kunstenares die prachtige schilderingen maakt op steen en hout. In haar stand is een diversiteit aan kunst te bewonderen. Spreekt het je aan? Ze geeft ook workshops.
  www.mijnschilderwereld.nl

 

 • WoodWorm: Kunstzinnig houtdraaiwerk
  Met de prachtige houten objecten gemaakt door Willem van der Schors haal je de Scandinavische natuur in huis. Hout in al zijn natuurlijke vormen zie je terug in de stand van WoodWorm.
  www.wood-worm.com

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.