In de Scandinavische cultuur draait het allemaal om de natuur! De inspiratie voor je huis haal je uit alle natuurlijke elementen om je heen.  Op de Midsommar Markt vind je volop inspiratie en mooie Scandinavische lifestyle producten voor jóuw Scandinavisch-gestijlde inrichting!  

Hieronder een selectie van de mooie producten voor een echte Scandi-stijl.  

Versier je huis met porselein van Norden Design 

Uniek vintage designerserviesgoed uit Scandinavië van ArabiaGustavsbergRörstrandStavangerflintFiggjo Flint, Egersund en diverse andere porseleinfabrieken uit Finland, Zweden en Noorwegen is te bewonderen bij Norden Design. De items zijn uniek en soms moeilijk te vinden van designers uit de jaren vijftig tot tachtig. 
Daarnaast is er ook new design, zoals splinternieuwe tassen, keukentextiel en tafellinnen in typische Zweedse designs en van het beroemde designlabel Almedahls 

Website: Norden Design 

Norden design        Norden design

Decoreer je woonkamer met fotografie, zeefdrukken en andere woonitems van In My Dreams 

In de Scandinavische stijl gaat het ook vooral om decoratie. Het mag best de aandacht trekken qua presentatie, maar liever niet wat betreft de kwantiteit. Doe als de Denen en omarm Hygge met natuurlijke accenten zoals rotan, schapenvachtje, hout en wol. Voor een spannend contrast voeg je hier een zwart/wit foto of zeefdruk van In My Dreams Design aan toe. 
Ook stationery, tassen en andere woonaccessoires shop je bij In My Dreams Design 

Website: In My Dreams Design 

Zeefdruk In My Dreams        Stationery In My Dreams

Zweedse klokken en buitenkansjes  

Bij Zweedse klokken kun je je vergapen aan allerlei soorten unieke originele Zweedse klokken. Of je nou op zoek bent naar een originele Zweedse Mora klok, een wat eenvoudigere boeren Zweedse klok of misschien zoek je gewoon een klok met een mooie rustieke landelijke uitstraling. Een echte eyecatcher voor je eigen Scandinavische woonstijl. Op de vele reizen komen ze ook buitenkansjes tegen die op de één of andere manier een link hebben met Scandinavië.  

En dat is nog niet alles, ook brengen ze vele souvenirs mee uit het mooie Zweden 

Website: Zweedseklokken | Zweedseshop 

Zweedse klokken        Zweedse souvenirs | Zweedseshop

Haal de natuur in huis met Roeg & Stoer 

Roeg & Stoer staat voor eigengemaakte woonaccessoires van hergebruikt hout, takken en bomen. Alles met respect voor bestaand materiaal en natuur. Maak je Scandi-look compleet met de natuurlijke woonaccessoires van Roeg & Stoer.  

Liever zelf actief? Meld je tijdens de markt tijdig aan voor de workshop ‘Vetplantenhanger in berkenstammetjes’. Naast de stand van Roeg & Stoer kun je voor €12,50 meedoen aan deze workshop en de natuur mee naar huis nemen.   

Roeg & Stoer          Workshop Vetplanthanger Roeg & Stoer


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.