Stéphanie Haytink van Handwerkjuffie, bekend van Scandinavisch Haken, heeft geweldige haakontwerpen en haakpakketten geïnspireerd door Scandinavië. De traditionele ambachten zijn de inspiratiebron van de eigentijdse ontwerpen van Handwerkjuffie 

En zoals Stephanie zelf zegt: “Ik ben verslaafd aan stofjes, bolletjes wol, lintjes en de naaimachine. Mijn liefde voor handwerken en textiel is als een rode draad door mijn leven geweven.” Al in haar kinderjaren ontwikkelde ze haar passie voor textiel.  

Handwerkjuffie schrijft een geweldig blog vol met kleurrijke fotografie, tutorials, handwerkideeën en patronen. Een inspiratiebron voor velen. Niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd.  

Of misschien ken je haar al van de haaklessen en workshops. Haar eerste boek ‘Folklore met Flair’ of van een van de vele publicaties in bekende tijdschriften.  

Laat je inspireren door de vrolijke en bijzondere handwerkaccessoires, haakpakketten en zelfs houtwerk in Scandinavische stijl in de kraam van Handwerkjuffie.  

HELAAS LUKT HET HANDWERKJUFFIE NIET AANWEZIG TE ZIJN OP DE MIDSOMMAR MARKT 2018.

Website: handwerkjuffie.nl 


2 reacties

B blogger · 7 januari 2019 op 12:08

Hey,
Wat een leuke blog.
Erg interessant om te lezen.
Bedankt!

    Midsommar Markt · 9 januari 2019 op 22:05

    Dank je wel!
    We hopen haar in juni op onze markt te mogen begroeten…

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.