Arne Dijkstra van Café Hooghoudt en Eric Staal van Groninger bier staan garant voor een lekker vers gezet kopje koffie en thee tijdens de Midsommar Markt of haal een mooi bierpakket van de brouwerij Groninger, gebrouwen van spelt, hop en bv vlierbloesem. Heerlijk voor de warme zomeravonden. Tevens kan je bij de catering terecht voor een echte Deense pølser (Deense hotdog) of een andere delicatesse.

 

De mannen worden geflankeerd door Marianne Stegeman van De Blauwe Heksenketel. Marianne bakt de lekkerste taarten voor bij je kopje koffie. Alles met eerlijke ingrediënten en fruit van het seizoen, voornamelijk uit eigen tuin of van boerinnen uit de buurt.

Aan de andere kant vind je Lucienne van Assenbergh van Zweedse wafels. Want natuurlijk mogen de Zweedse wafels niet ontbreken bij een Scandinavisch feest. Maar ook voor een kaneelbroodje kun je bij haar terecht.

 

Net als vorig jaar is ook “IJsssie voor mijn meissie” weer aanwezig, met heerlijk schepijs. Je kunt ook kiezen voor een krokant oublie-bakje met ijs en verse vruchten. Lekker en verkoelend op een zomerse dag, maar de Scandinaviërs eten het hele jaar door een ijssie.

Categorieën: Standhouder

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.