Beurzen en fairs in de Scandinavische landen bestaan voor een groot deel uit (plaatselijke) lekkernijen en delicatessen. Uiteraard is dat op de Midsommar Markt niet anders.

 

Vaste klant is Bakker Wiebrand, een kleinschalige ambachtelijke bakkerij gevestigd in Sappemeer en gespecialiseerd in het bakken van biologisch desembrood uit de Europese traditie. Brood met veel smaak en een lekker knapperige korst, gebakken met ingrediënten op biologische basis. Probeer vooral eens het heerlijke kaneelbrood!

 

Ook terugkerend bij ons is de Groninger Kaasboetiek. Met verschillende lekkere kazen, allemaal met een eigen verhaal.  Ook zijn er noten, honing en andere delicatessen. De Groninger Kaasboetiek heeft ook leuke (en vooral lekkere) cadeaumanden. Kom ook smullen!

 

Nieuw dit jaar: Marian’s Seizoenslekkernijen. Marian maakt producten met ingrediënten van het seizoen. Deze haalt ze zoveel mogelijk uit de directe omgeving en de eigen moestuin. Zo heeft ze verschillende soorten (bloemen)azijn en zout, ingemaakte groenten en fruit en bijvoorbeeld kersen op brandewijn.

Ook zin in al dit lekkers? Koop alvast je online ticket en maak tot en met eind mei kans om één van de twee heerlijke borrelboxen van Op Smaeck te winnen!

Categorieën: Standhouder

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.