Moois uit Zweden

Harry, Yvonne, Wout en Sascha halen al hun leuke en bijzondere Scandinavische producten zelf uit Zweden. Al in hun webshop spat hun liefde voor Zweden eraf. Wil je nog iets speciaals uit Zweden? Stuur ze dan deze week nog een berichtje, want ze zijn op dit moment in Zweden om weer mooie en speciale producten uit Zweden mee te nemen voor de Midsommar Markt.

Kijk!

Margreet neemt prachtige plaids en hoeden mee naar de Midsommar Markt. Met het zomerse weer kun je niet zonder een mooie zonnehoed. En voor de koudere avonden kun je kiezen uit kleurrijke kleden in mooie patronen.

Zweedse Klokken | Zweedse shop

Het adres voor de mooiste Moraklokken en de leukste Zweedse souvenirs. En ook voor een gevarieerd aanbod van Scandinavische woonaccesoires is een bezoek aan Zweedse klokken zeker een aanrader.

Celtic Treasure

Bij Aafke ga je terug in de tijd van de Vikingen. Ze verkoopt stoere riemtassen, leren tassen, mooie riemen met sluitingen die replica’s zijn van de Vikingen en Keltische sieraden waaronder ook zilveren sieraden. Ook voor kinderen heeft ze uit de tijd van de Vikingen houten zwaarden, schilden en nog vele andere leuke spullen.

 

Categorieën: Standhouder

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.