In vorige blogberichten hebben we al een aantal nieuwe standhouders aangekondigd. Hieronder verwelkomen we graag nog een aantal nieuwe standhouders die met prachtige producten aanwezig zullen zijn op de Midsommar Markt 2019.

 

Bee-Dressed: Kleding voor de eerlijke kledingkast

Linda neemt mooie ecojurken, -shirts en -broeken mee naar de Midsommar Markt, allemaal van nieuwe biostoffen. En ook zul je er gerecyclede kledingstukken aantreffen van recycle stoffen. Gegarandeerd dat deze kleding lekker zit, doordat je weet dat je iets eerlijks en duurzaams hebt gekocht.  

 

Minewood Quilting: Duurzame handgemaakte textiel producten

Fabriquations is de sociale onderneming van Minewood Quilting. Binnen Fabriquations maken ouderen duurzame handgemaakte textiel producten uit restanten kwalitatief hoogwaardig katoen. De restanten die worden gebruikt zijn oude overhemden en de fleece tussenvulling is gemaakt uit PET flessen. Prachtige vintage sleeves voor laptop of tablet, tasjes, journal covers en vele andere handgemaakte producten kun je vinden in de stand van Minewood Quilting.

  

Desiree Kollen: Combinatie van hout en keramiek

Desiree creëert de mooiste producten met hout en keramiek. Zo heeft ze handbeschilderd drijfhout uit Noorwegen, prachtige welkomborden van oud hout. En ook maakt ze prachtige beelden van keramiek die ze combineert met mooie stukken hout.

Om in Scandinavische sferen te blijven, kun je bij haar man Hans naast haar heerlijke zalm kopen. Eet smakelijk!

Categorieën: Standhouder

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.